Foto´s

Interview Selma

Selma is maandag 10 januari vanuit Londen naar Amsterdam gevlogen. Wij hebben Selma opgehaald uit Amsterdam om haar vervolgens in Drachten te interviewen. Selma is 88 jaar en heeft ongeveer een 1 jaar vastgezeten in Ravensbrϋck.

Interview Wil

Dinsdag 7 januari zijn we met de complete uitrusting afgereisd naar Baarn, daar woont de 92 jarige Wil Petroff. Zij was bereid om een interview met ons af te leggen. Wil heeft ongeveer 3 maanden in kamp Ravensbrϋck vast gezeten.

Bezoek aan concentratiekamp Ravensbrück

Van dinsdag 30 november t/m vrijdag 3 december verbleven wij in het herinneringscentrum kamp Ravensbrück in Duitsland. Hier hebben we het kamp bekeken, gesproken met een boel mensen en uiteraard gefilmd voor de documentaire.

Interview met overlevende Mieke

Maandag 22 november reisden we naar Oudewater om daar de 86 jarige Mieke van den Burger te interviewen. Zij heeft 3 weken in kamp Ravensbrück gezeten.

Bezoek aan Herinneringscentrum Kamp Westerbork

Op 11 november 2010 zijn we naar Kamp Westerbork afgereisd. Het museum en het kamp heeft ons een beter beeld gegeven van dit doorvoerkamp naar vernietigingskampen zoals Auschwitz en Sobibor.

Bezoek Stichting Vrouwenconcentratiekamp Ravensbrück

Op maandag 27 september gingen we op bezoek bij Stichting Vrouwenconcentratiekamp Ravensbrück in Hoofddorp.