Spannende ontwikkelingen

We zijn alweer een maand verder, maar er zijn een hoop ontwikkelingen binnen ons project. Na een grote zoektocht hebben wij contact kunnen leggen met Wil Petroff en Selma van de Perre, overlevenden van kamp Ravensbrück. Zij waren meteen enthousiast over ons project en wilden hier graag aan meewerken.

Op 29 december zijn Janine en Jannet naar Baarn gereden voor een kennismakingsgesprek met mevrouw Petroff. Zij heette hen een warm welkom met een overheerlijke Italiaanse tulband. Mevrouw Petroff was goed voorbereid op de kennismaking. Zo had ze oude krantenartikelen voor Janine en Jannet opgezocht. Op vrijdag 7 januari gaan wij met zijn allen, met een volgepakte auto, richting Baarn om mevrouw Petroff te interviewen.

Selma van de Perre vliegt maandag 10 januari vanuit Londen naar Nederland voor een interview. Zij verblijft 3 dagen in Nederland, waarbij wij haar dinsdag 11 januari zullen interviewen. Wij zijn zeer vereerd dat zij dit voor ons project over heeft, ze is immers al 88. Selma heeft bijna een jaar in Ravensbrück gevangen gezeten en is daarom zeer interessant voor ons project. Wij kijken er naar uit Selma te ontmoeten en wij hopen dat Selma een aangenaam verblijf heeft hier in Groningen.

Ondertussen zijn Winout en Stephan druk bezig met de voorbereidingen van de montage.

Met een volle agenda en een intensieve samenwerking gaan wij de laatste weken tegemoet. De releasebijeenkomst komt nu echt dichtbij!

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *