Onderweg..

Naast alle werkzaamheden binnen het project is er zo nu en dan tijd voor ontspanning. Zo werd het tijd voor een professionele fotoshoot voor onze website. De fotostudio was gereserveerd en de foto’s konden geschoten worden. Natuurlijk was het even wennen  om flink in de spotlights te staan, maar na een paar keer schieten kwamen de ware modellen in ons naar boven. Het resultaat is nu te zien onder het kopje ‘’het team’’.

Ook hebben wij maandagavond met zijn allen bij Stephan gegeten. Op het menu stond ravioli met geitenkaas en brocolli en het smaakte voortreffelijk, zelfs voor Jannet die geen fan is van geitenkaas. Tijdens het eten is er duidelijkheid ontstaan over het definitieve vertrek naar Ravensbrϋck.  Dinsdag 30 november is het zover, voor 3 dagen zullen wij in Duitsland verblijven om daar kamp Ravensbrϋck en het Holocaustmuseum in Berlijn te bezoeken. Na het eten zijn we met zijn allen, behalve Winout die wel in de kou wilde fietsen, met de auto naar de bioscoop gereden.

De film ‘Haar naam was Sarah’ was een indrukwekkende film, die een goed beeld geeft over wat voor gruwelijkheden zich hebben voorgedaan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Omdat wij zo intensief bezig zijn met dit onderwerp, waren wij zeer geraakt door het verhaal. De hele bioscoopzaal zat vol en dat geeft ons vertrouwen. Hieruit blijkt dat het onderwerp (De Tweede Wereldoorlog) nog steeds leeft onder de mensen. Wij willen er, met onze documentaire, voor zorgen dat het onderwerp onder de aandacht blijft. De oorlog mag niet vergeten worden!

Hieronder de link naar de trailer van ‘Haar naam was Sarah’:
http://www.youtube.com/watch?v=HM9j88Zu9b4

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *